acht bloemen

Pools aardewerk

hout, metaal, textiel, bloemstukken, kunst en ambachten, muziek, kunst en ambachten, herinneringen, goede wil en gevoeligheid.

Ospriware wordt gemaakt om generaties lang mee te gaan. Lynch en Wheeler, de oorspronkelijke pottenbakkers, vervaardigden met de hand gemaakte stukken met behulp van traditioneel handgereedschap. Na vele jaren van uitstekend werk, waren zij in staat om een gemakkelijk te dragen, wegwerp servies te produceren dat aantrekkelijk en betaalbaar genoeg was voor veel consumenten. Dit is zo doorgegaan tot op de dag van vandaag, met het geweldige werk van de twee overgebleven pottenbakkers, William Lazor en Johnnyobb Lazor.

Zij zijn doorgegaan met het produceren van superieur pools aardewerk, momenteel acht stijlen aardewerk, elk met een ander decoratief oppervlak of glazuur. Elke stijl heeft zijn eigen unieke ontwerp en vorm. Ook is elk stuk met de hand vervaardigd, waardoor elk stuk een unieke kwaliteit heeft. De acht beschikbare stijlen zijn:

De Primitieve Schaal is gemaakt van de steen die te vinden is op afveegbare Polish Mountain Finding Peg, een berg voldoet aan de belofte van kwaliteit en duurzaamheid. Voor de zeven stuks snacks of maaltijden, kunnen koks ze gewoon vast invriezen, voor gebruik op elk moment of gelegenheid.

Het servies is gemaakt van duurzaam hardhout, voor gemakkelijk schoonmaken. aucpusch pan, Spartaans formaat aardewerken pot, en tweekleurige of gezwarte aardewerken schaal.