Bananenchips

Bananen chips

 

Voor veel mensen zijn bananen de perfecte vrucht. Ze zijn rijk aan voedingsstoffen en kunnen op elk moment van de dag worden gegeten. Een banaan hoeft geen dag oud te zijn om vers genoeg te zijn om te eten, u kunt ze vinden in de bananen schappen in de supermarkten. Ze zijn het hele jaar door verkrijgbaar. Maar voor wie zich bewust is van zijn gezondheid, zijn er ook bananenproducten verkrijgbaar om aan die behoefte te voldoen. U kunt een voorraad bananenchips inslaan, die worden geconserveerd – niet gekauwd. Hier zijn een paar dingen die u moet weten over bananenchips.

Ten eerste zijn de bananen tropisch gebonden, zodat ze over het algemeen nog een paar dagen vers blijven. Verwen uw smaakpapillen door zo nu en dan op een bananenchip te kauwen.

Ten tweede hebben we gehoord van enkele wetenschappelijke onderzoekers die suggereren dat de consumptie van bananen kan helpen u te beschermen tegen leeftijdsgebonden maculadegeneratie en andere vormen van leeftijdsgebonden oogziekten.

Persoonlijk denk ik niet dat zulke geruchten waar zijn, maar wie weet? Wat zou de reden zijn voor een extra decennium levensduur als dat zo was?

Ten derde zijn bananen vetvrij. En het is absoluut niet nodig om boter of andere vethoudende producten aan een banaan toe te voegen. Worteltaart en andere desserts zijn prima te maken zonder toevoeging van boter of vet.

Ten vierde behoren bananen tot de populairste vruchten ter wereld. En het zijn niet alleen jongeren die van bananen houden. Ook studenten en zelfs bejaarden houden van bananen.

Ten vijfde, en last but not least, zijn bananen volledig verteerbaar. Je kunt ze bij elke maaltijd eten en ze zijn net zo goed geschikt als snack tussen de maaltijden door.

Maar maak je geen zorgen. In tegenstelling tot andere vruchten, die meestal met de ogen dicht gegeten worden. Zelfs oude mensen kunnen een banaan eten. En ze zullen zich niet anders voelen. Ze zullen hun zicht niet verliezen. En als ze de juiste aanraking met rijpe bananen geven, zal de lieflijkheid van de planten van de wereld onthuld worden.

Maar voor het geval u niet van bananen houdt, volgt hier een overzicht van de manieren om bananen te eten en hoe ze te bewaren.

1. De eerste en meest gebruikelijke manier om bananen te eten is het middenstuk. Een halve rode en een halve gele bananensplit. Dit is het populairst omdat het snel en gemakkelijk te bereiden is.

2. Ten tweede, tip voor mensen die voor het eerst eten: Gebruik een bananenschiller. Heel handig om de schil van de banaan te verwijderen.

3. Wat dacht je er dan van om bananenbrood te maken? Het is een vrij goedkoop broodrecept. Iedereen is er dol op.

4. Probeer het en zie! Maleisië, Indonesië en de Filipijnen zijn allemaal grote bananenproducenten.

5. Dit brood is tamelijk zacht en kan in dunne, broodachtige partjes worden gesneden. Kan worden opgerold tot Indiaas brood zoal schapatiandroti en ook worden verwerkt totooli.

6. De hoofdingrediënten zijn: bananen, vanille, limoensap en agave.

7. Dit zijn voedingsmiddelen met een lage glycemische en glycemische index.

8. De hoofdregel is: bij twijfel, snij de banaan niet door.

 

Lees meer

Toko

Surinaamse afhaal