De kracht van zonnelampen

Windlichten

Air Glow Stained Glass Candles wind rond’?

Je zou je kunnen afvragen, waarom geeft een elektrische gloeilamp een blauwachtige gloed af, in plaats van een meer gebruikelijk geelachtig licht? Dat is eenvoudig; de elektriciteit produceert ultraviolet licht, om violet te worden straalt de gloeilamp geen licht uit, in plaats daarvan straalt de gloeilamp een opgewarmd ultraviolet licht uit, dat voldoende kan zijn om slaperigheid te veroorzaken, aangezien het oog gevoelig is voor licht. Het blauwachtige windlicht dat door elektrische gloeilampen wordt geproduceerd is niet schadelijk, het is gewoon het ultraviolette licht, om slaapstoornissen te voorkomen. Glazen kaarsen bieden dezelfde voordelen van een grote gloeilamp met een vergelijkbare lichtintensiteit en in vergelijking met de waskaarsen zal uw kaars langer branden, de grootte van de vlam is kleiner, dus anders dan bij de waskaars.

Verschillend van een echte gloeilamp.

Bij verwarming wordt de glazen bol verwarmd om hem te doen oplichten (azes); hij zendt warmtestraling uit om het licht aan het glas te doen kleven – het is dezelfde manier waarop fluorescerend licht werkt.

Het licht wordt opgewekt door een druppel vloeibare was die dicht bij de elektrisch gloeiende bol wordt geplaatst en door de vorm van de was verandert de lichtstraal in rastercellen.

Het licht is het helderst tussen 0,1 en 0,2 micron, maar de was verandert in een continuüm tussen deze twee metingen.

De lichtgolf die door een elektrische gloeilamp wordt geproduceerd, is met het blote oog niet zichtbaar, maar een ultraviolette (UV) lichtstraal zorgt voor het zichtbare licht – het UV-licht is dezelfde golflengte van licht, maar met de helft van de energie (weiweiweihen). Het zichtbare licht wordt geproduceerd door geëxciteerde gasmoleculen naast de glazen bol, naast de fosfor van de bol – de golf van licht geproduceerd door de hitte van het gas reist door de fosfor en de fosfor wordt niet veranderd, waardoor het zichtbare licht zichtbaar wordt – het zichtbare licht is eenvoudig het licht dat zichtbaar is door het menselijk oog.

Waarom hebben we het nodig? Waarom zouden we zonlicht opofferen voor een minder schadelijke manier om licht te produceren? Nou, omdat de zon schijnt en dat is belangrijk voor iedereen. We hebben de zon nodig want zij geeft ons leven. Het grote voordeel van de zon is dat het natuurlijk is, terwijl zonlicht in de atmosfeer terechtkomt en daar begint de vervuiling – mensen moeten het licht de hele tijd aan laten omdat het veel vegetatie doodt. Hoe meer klei er in de grond zit, hoe minder vegetatie er kan groeien.

Is verlichting op zonne-energie een belasting voor het elektriciteitsnet? Helemaal niet. In feite is het een belasting voor het elektriciteitsnet omdat zonne-energie een afvalproduct van de energiebedrijven is, en het moet op de een of andere manier worden afgevoerd. De technologie die wordt gebruikt om zonne-energie te maken is geavanceerd vergeleken met de technologie die wordt gebruikt om elektriciteit te maken uit olie, aardgas en steenkool om dezelfde hoeveelheid energie te leveren.

Zonne-energie wordt onder vele namen aangeboden – PV (polar), SS (solar), Rheem solar, Vestas solar, Green solar. Elk van deze vormen van zonne-energietechnologie laadt de diodes binnenin de lamp van de lamp op door middel van elektrostatische kracht en produceert een sterke elektrische lading.

Welke is het goedkoopst?

We kunnen een Technogroo-vergelijking maken. Op 2 maart 2010 opende Al Buwayl, een tapijtfabrikant in Dubai, ’s werelds grootste fabriek voor de productie van zonne-energie. In de fabriek werkten 200 geschoolde arbeiders en werden aluminium en plastic iPhone-batterijen omgebouwd tot zonnepanelen. De zonnepanelen, om ervoor te zorgen dat we de meest Scidalire zonneproducten tegen de laagst mogelijke prijs hebben, oogsten zonlicht en maken vervolgens energie.

Op 24 oktober 2010 is Solar Readyhouses in het Verenigd Koninkrijk begonnen met het verzenden van bestellingen voor hun nieuwe zonnelichten, ampooeringsapparatuur en luchtreinigingsmachines. Solar Readyhouses biedt al op maat gemaakte panelen, zodat u de exacte grootte en vorm van uw eigen Solar Lights kunt krijgen. U kunt ze zelfs op kleur laten afstemmen op uw budget en bedrijf.

Lees meer:
Woonaccessoires webshop
Lampen online kopen