eBay Veilingen

Tweedehands artikelen

com, maar ook eBay, Craigslist, een kringloopwinkel, ebay.com en craigslist.org.

Wat zijn goede deals en wat niet?

Wanneer Tweedehands Figuren op een veiling worden verkocht, kan iedereen bieden. Sommige verkopers bieden 43,99% “koperspremie” en sommige bieden helemaal niets. Als u van plan bent om op de veiling te gaan kijken voor de beste deal, houd dan de volgende dingen in gedachten:

sommige artikelen zijn duidelijk gemarkeerd als “ex” of “verhuurd” en zullen een prijs hebben die buiten de marktprijs ligt; deze “ex”-artikelen zijn niet “speciaal” of worden niet in opmaak gehouden.

sommige artikelen op veilingsites worden verkocht met een toeslag voor de verzendkosten; het is niet gebruikelijk dat artikelen voor de volle prijs in herbruikbare flessen worden vervoerd. (Deze artikelen worden verzonden door de fabrikant van het artikel)

maar zoals altijd, is de beste deal die op de grond.

u zou een artikel kunnen bestellen bij een verkoper die u kent, in plaats van het online te bestellen. (binnen redelijke grenzen!)

sommige verkopers zullen een spelletje spelen (“ze moeten me krijgen, net zoals ze mij kregen”). dit is prima. als je items hier ook maar een stuiver waard zijn, koop er dan een heleboel !

het geven van kredietkaartnummers van verkopers voor een prijs die u zich kunt veroorloven, wordt ontmoedigd;

probeer eerst de titel van een item te vinden. bv. “Fire-Lamp Co. 1388th Atlanta Fire Engine.” ebay toont “Second Market” maar je vindt “Secondhand Figure Cool No 70” als het item nummer.

eBay is een populaire plaats om tweedehands spullen te kopen, maar het brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee. eBay-verkopers staan erom bekend dat ze op straathoeken op je afstappen en tegen je schreeuwen. Dit gebeurt tegen mensen die gewoon goedkoop nog een kledingstuk willen kopen. Als je een onderwerp als tweedehandskleding aansnijdt om vervolgens te worden lastiggevallen, dan zul je waarschijnlijk niet goed worden behandeld door de verkoper die deze artikelen als een bedrijf verkoopt.

Lees meer:
Tweedehands Utrecht
Goedkope woondecoratie