glow Girl fopspeen kettingen

Gepersonaliseerd speenkoord

Elke keer als mijn vrouw op bezoek komt terwijl ik deze poppen aan het maken ben, vindt ze het meteen leuk en al snel hebben we een traditie om voor elkaar en onze familieleden deze mooie aangepaste fopspeenkettingen te maken.

Vroeger maakte ik in de garage allerlei soorten bloesems met een stel draadknippers en een schaar. Als je ooit de kans krijgt, haal deze dan door je systeem en je zult zien dat ze heel licht zijn en dat je er allerlei wilde dingen mee kunt doen. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Je kunt glow in the dark dingen maken, auto’s, aliens, buffels, Solitaire, teddyberen, etc, maar onze favoriet is de gepersonaliseerde fopspeenketting!

Baby meisje fopspeen kettingen zijn grote keuzes voor een gepersonaliseerde gift, omdat ze zijn schattig, functioneel en know-how. U kunt een overvloed van keuzen voor zowel meisjes als jongens in allerlei pastels, tinten, en prijsklassen vinden. Als uw begroting strak is, maar u nog steeds een stuk van kwaliteit wilt vinden, zou ik de rechtstreeks gekochte Fopspeen Meisje Kettingen aanbevelen. Wij hebben twee verschillende stijlen voor haar die in een verscheidenheid van pastelkleuren komen. Één is een beelden van een strandscène, is de andere blauwe hemel met een regenachtige dag storm het klinken. Omdat zij pastel zijn, vallen zij werkelijk op, en geeft het gevoel van een speciaal cadeau.

De direct gekochte Precious Moments fopspeenkettingen zijn iets duurder, maar zijn pastel van kleur, en hebben een speciaal “heat sealed” plastic potje. Deze zijn pastel van kleur, en hebben een scoop hals met een warmte verzegelde halslijn, strikken, belletjes, smiley gezicht, en een hot pink strik op de roze strik die betrekking heeft op de bloem die u koos voor uw fopspeen meisje.

Wij bieden ook:
Siliconen bijtring
Houten kralen baby