Hoe krijg je de perfecte schaduw van zoutsteenlampen

Wat zijn zoutsteenlampen?

zoutsteen lamp

Zoutsteenlampen zijn het resultaat van sterk bewerkt zout dat wordt geteeld in semi-aride gebieden. Het wordt dan in grote tanks geplaatst waar het een reeks processen van drogen, persen en schrapen ondergaat. Tijdens dit proces wordt de natuurlijke kristallijne structuur van het zout afgebroken en omgevormd tot kristallen die eruit zien als zout. In plaats van zuiver natriumchloride zijn zoutsteenlampen een combinatie van natrium, chloride en andere elementen.

Hoe krijgt u de perfecte tint van zoutsteenverlichting?

Als u de perfecte lampenkap van zoutsteen verlichting wilt, moet u het perfecte zout nemen. U kunt het beste zout voor uw lamp vinden door persoonlijk of online met een leverancier van lampenkappen te spreken. 

Tips voor het kopen van zoutsteenlampen

Voordat u naar uw leverancier van lampenkappen gaat, zorg ervoor dat u basisinformatie hebt over het type lamp dat u wilt kopen. Is het een tafellamp, staande lamp of beide? Wat zijn uw interieurdoelstellingen? Wat zijn uw budgetbeperkingen? Deze vragen zullen u helpen uw zoekopdracht te verfijnen en een leverancier van lampenkappen te vinden die aan uw behoeften voldoet.

Zorg ervoor dat de leverancier van de lampenkap uw specifieke type zoutsteenlamp kan maken. 

Zorg ervoor dat u monsters van de stof van de lampenkap krijgt. 

Conclusie

Zoutsteenlampen zijn een geweldig alternatief voor traditionele verlichting. Ze voegen warmte, textuur en persoonlijkheid toe aan elke ruimte. Als u de perfecte lampenkap van zoutsteenverlichting wilt, moet u het perfecte zout hebben. U kunt het beste zout voor uw lamp vinden door met een leverancier van lampenkappen te spreken, persoonlijk of online.