How to Get Rid of a Straight Edge Razor

Ik werk al 28 jaar als stoffeerder in een meubelmagazijn. Ik hou van mijn kleine atelier boven het pakhuis. Ik heb mijn eigen fabriceermachine en ik maak prachtige reparaties aan lederen meubelen, wat mijn specialiteit is. Ik geniet er altijd van om de voortgang van mijn werk aan deze bijzondere stoelen te zien. Een van de speciale dingen die ik graag doe is het opnaaien van nieuwe bankkussens. Dat klopt! Steken in zo’n mooi ontwerp dat het net een nieuwe stoel lijkt. Deze komen zo dicht bij het origineel volgens de stiksels. Soms kan ik het zelfs vergelijken met het originele vinyl kussen en dat is voor ons beiden een plezier.

Wat ik ook graag doe is scheuren in de bekleding repareren. Ik heb deze stoel al meer dan 30 jaar en hij is altijd heel comfortabel geweest om op te zitten, maar het is echt tijd voor nieuwe kussens. Een van mijn klanten kocht onlangs een geweldig leren bankstel en ik wist niet hoe ik het moest inpakken. Ik zocht op het net en ontdekte dat er elastische hoekbeschermers zijn die voor dit doel kunnen worden gebruikt.

Ik denk zelfs dat dit een van de beste uitvindingen ter wereld is! Ik heb deze technologie echter nog op geen enkele van mijn stoelen gezien, dus ik kan er niet voor instaan. Ik zou $1000 hebben betaald voor een van deze fantastische producten, maar na een paar teleurstellingen besloot ik de leren relaxfauteuil van Theathsouse een nieuwe poging te geven.

Ik nam de stoel mee naar de outlet in de buurt van mijn huis en maakte drie rechte sneden in het midden van de leren bank. Door dit te doen kon ik het snijblad voorzichtig door het vet en het garen halen en dan verder snijden in de tegenovergestelde richting. Dit maakte het verwijderen van de lagen een stuk gemakkelijker en ik ging door met snijden in hetzelfde patroon totdat ik tien engelen aan de bovenkant had. Na het vullen van elke zak herhaalde ik het proces tot het einde totdat het snijden was aangevuld. Het resultaat was een mooie ligstoel en een perfecte scheerbeurt. Bij een andere snede probeerde ik een hoek te snijden en maakte een prachtige doossnede.

Als je je ooit hebt proberen te scheren met een keramisch scheermes, dan weet je hoe dicht het scheermes op de huid komt. Het gemak en comfort van een scheermes met rechte rand doet me mijn 300 jaar oude lont wegdoen. Hoe dan ook, voor de prijs die ik betaalde, was het het zeker waard. Ik ben de As Seen On TV machines blijven gebruiken en heb nog steeds een geweldige scheerbeurt.

De haren op mijn gezicht lijken nooit meer terug te groeien en lijken allemaal zachter en glanzender te worden dan de andere. Ik denk dat ik, om te kunnen blijven genieten van een gladde scheerbeurt, het scheermes met schuimvulling steeds moet blijven gebruiken. De met schuim gevulde zak gaat lekker wijd open, zodat ik me snel en gemakkelijk kan scheren, zonder veel pijn of ongemak.

Niet alleen heb ik geld bespaard met de schuimgevulde zakken, maar ik heb het ook makkelijker in de badkamer. Vroeger werd ik wakker met scheerbrand en nekpijn van alle make-upverwijderingsproducten van Channel. Nu niet meer! De scheerhoofden op mijn Safety Razors lijken nooit een streek te missen.