kist accessoires

Alternative accessories

Allerlei alternatieve accessoires zijn in onze winkel verkrijgbaar voor alle leeftijden. Sommige van deze accessoires zijn gemaakt van gerecycled materiaal, andere zijn gemaakt van versieringen en reparaties. Ze zijn allemaal gemaakt om aan de behoeften van mensen van alle leeftijden te voldoen.

Sommige van onze favoriete accessoires kunnen alleen worden gedragen of met andere stukken. Zo hebben we bijvoorbeeld de traditionele gespen, banden en studs. De meeste van deze artikelen kunnen bij elke kledingstijl worden gedragen. Weer andere zijn ontworpen om de gaten in het overhemd te repareren. Met deze accessoires kan het gaatje in het overhemd worden gerepareerd zonder de stof kapot te knagen, en zonder dat het stuk opnieuw moet worden gestikt.

Als dit klinkt als iets waarin u geïnteresseerd zou kunnen zijn, bekijk dan onze selectie van stijlen. U vindt stijlen voor alle leeftijdsgroepen van kinderen tot ouderen. Elk van onze stijlen is beschikbaar voor mannen, vrouwen en kinderen.

Als u op zoek bent naar iets dat meer rondslingert dan u ooit in uw leven nodig zult hebben, hebben wij een mooie selectie van kisten gemaakt van allerlei materialen. U kunt kisten vinden die gemaakt zijn van echt leer, glanzend zwart metaal, en steen. De keuze aan stijlen is werkelijk eindeloos.

Wij houden ook van een kistje dat ontworpen is om uw hemdkraag aan de rest van de japon te bevestigen. Onze versie van dit soort kist heeft glanzende zwarte metalen studs en mat zilveren hardware.

Wij hebben kisten in verschillende maten – van de kleine die u op uw schoot kunt zetten om er gemakkelijk bij te kunnen, tot de grote die als decoratief accent kan worden gebruikt. Ongeacht de grootte van uw kist, kunt u deze nog steeds gebruiken om te decoreren of een elegante Display Box te maken.

Als u een kist zoekt voor een elegant accent, raden wij kisten aan met de volgende designkenmerken:

1. Platte bodems,

2. Gestreepte topjes,

3. Alternatief voor kistdeksels – een kist wordt vaak gebruikt om een kist te bekleden.

4. Vintage stijl,

5. Lichaamswegen, en

6. afwisselende schrijfwijzen van het woord “kist”

Afgezien van deze opties, moet u in staat zijn om gemakkelijk te vinden tientallen verschillende stijlen van kisten die gewoon te wachten om te worden omgevormd tot iets moois.