Speelgoed voor kinderen

Baby shark knuffel

Voordat uw kleintje het idee kan vatten dat Visspeelgoed deel uitmaakt van de speelgoedkist, zijn er een aantal zaken waarmee rekening moet worden gehouden. Baby’s hebben de neiging om dingen als stokjes en bijtringen op te eten. Opgezette dieren kunnen een kind verleiden om echt voedsel te eten.

Verder moet haaien speelgoed veiligheidsvoorzieningen hebben. Ze moeten verleidelijk zijn, maar de goedkoopste dingen die er zijn, zijn gevaarlijk. Speelgoed met kleine stukjes is schattig, maar speelgoed met scherpe randen is onveilig. De mond van een speelgoed haai moet openingen hebben met klittenband. Zo kan een baby het speelgoed vastpakken en de bek open forceren. De speelgoedhaai moet dan in de mond van een peuter of een volwassene worden gestopt.

Sommige populaire baby haai speelgoed zijn “sharklets”. Deze speeltjes zijn halfedel. In de vorm van de binnenzool is kariboehuiden verwerkt. Dit speelgoed is een goede manier om het afweermechanisme van een jonge zuigeling te stimuleren. De zachte binnenzool zal de peuter opvangen tegen de ruwe houten vloer of muur waar het speelgoed op rust.

Whiphine – dit speelgoed is ook populair. In de vorm van de fiool zitten de cartoonafbeeldingen van een walvis met zijn neus vast in de mond van een schattig klein meisje. Ze is er helemaal klaar voor om de walvis uit te kotsen als ze te nieuwsgierig wordt. Dit speeltje is ongeveer 3,25 centimeter lang en 1,25 centimeter breed. Dit zal de baby shark op gang brengen.

Fisher Price – Fisher Price speelgoed is geweldig omdat het de reputatie heeft educatief te zijn. Dat is het hele idee achter het aanbieden van speelgoed van lage kwaliteit aan kinderen. Maar gekleurde speelgoedboeken zijn ook educatief. Het probleem met gekleurde boeken is dat ze er na een bepaald punt saai beginnen uit te zien. Je kunt veel over een boek vertellen alleen al door de kaft. Stuur ook die met felle kleuren weg, want die zijn een bron van ergernis.

Het aanbod aan speelgoedfiguren is tegenwoordig eindeloos. Je kunt zo’n beetje elk dier of tekenfilmfiguur krijgen dat ze ooit hebben bedacht. Je kunt je kind elke avond in slaap laten vallen met een pompje. Je kunt je kind leren kruipen hoe je maar wilt door het in een schommelbeweging te zetten. Je kunt je kind leren jammeren op een babyfoontje door hem heen en weer te wiegen op een speelgoedschommelstoel.

geïnteresseerd in:
Baby shark knuffel met muziek