Wat is Lurking?

Thee speciaalzaak
Wat zit er in uw water?

De meeste mensen zijn zich totaal niet bewust van de chemische stoffen zoals chloor, fluoridering en de schadelijke gevolgen daarvan die aan onze watervoorziening worden toegevoegd. ronduit schadelijk spul. Zoals ik al zei, je eigen lichaam is degene die de effecten van deze giftige chemicaliën voelt. Ok, dus wat kun je er aan doen? Eerst en vooral moet je jezelf informeren over je water. Ontdek de schadelijke effecten van chloor in uw water, en hoe u het veilig uit uw water kunt verwijderen.

2. Maak het water bevorderlijk voor uw gezondheid “…..theemia, artritis en andere tekorten worden aangetroffen bij mensen met zwakke botten en een overbelast systeem. Veel van deze aandoeningen zijn leeftijdsgebonden elektrischeMedische problemen. Gifstoffen zoals chloor en gassen zoals kooldioxide jagen onze lichaamssystemen in een staartje.”(Zoltan P. Rona MD MSc)

Dr. Gabriel Cousens, een voorstander van levende voeding, schrijft op blz. 509 van zijn boekConscious Eating: “Gedestilleerd water is van nature niet gezond. Gedestilleerd water reageert met metaalionen in de watermolecule die niet door het lichaam kunnen worden gemetaboliseerd. Bijgevolg suggereert de selectieveearantie van gedistilleerd water dat het ontstekingsverwekkend (elektromagnetisme), schadelijk (afgezien van alkaline/lasers) en kanker veroorzakend (gedragen door ontsteking) is. De aanwezigheid ervan in kometen, kikkerbilletjes, hersenen, reptielen en veel andere dode materie suggereert dat het negatief ionisch is en slecht voor een lang leven en gezondheid….Het alkalische karakter van water is zijn Meesterschap op levende materie. Zuren in het lichaam trekken positief geladen watermoleculen aan en binden zich ermee, waardoor de dichtheid en de effectiviteit van het water afnemen.

Anderzijds is de neutrale of alkalische aard van water zijn meest aantrekkelijke eigenschap. Het wordt gevonden in begiftigingen, cosmetica, voedselverwerkende fabrieken, en wichelroedelopers instellingen. Alkalisch water is zeer gewild vanwege zijn effectiviteit bij radiësthesie.

Hoe kom je eraan?

U kunt de pH-meter in uw huis, tuin of kantoor controleren op pH-waarden. Sommige voorverpakte dranken, zoals Pepsi, beweren 100% natuurlijk water te zijn, maar ook daar hebben we onze twijfels over.

Het beste is om je water te homogeniseren door ascorbinezuur (vitamine C) in water op te lossen. Om ervoor te zorgen dat u voldoende vitamine C in uw voeding krijgt, eet u meer sinaasappels, mango’s, papaja’s, citrusvruchten, appels, enz. Bewaar wat gedroogde abrikozen bij uw gedroogde marmelades om mee te nemen. Andere dingen om te overwegen: Als je thee koopt, zet hem dan met een langbladig theezakje. Gebruik een theezeefje.

Voeg een oploskaars toe om de kamer zoet te laten ruiken en eruit te laten zien.

Bewaar het theezakje niet in de zon.

Als de vloeistof in het theezakje naar buiten komt met een sterke geur van olie, komt dat omdat de thee te lang bewaard is. Zodra de thee is opgelost, verdwijnt de olie in het zakje.

Om het drinken te vergemakkelijken, snijdt u de zak aan beide uiteinden open.

duplexpers

Een van de gemakkelijkste manieren om een kopje thee te zetten is met behulp van een gewoon theezakje. U kunt echter ook een pers kopen bij de theeschenkerij oratech. Een duplexpers is de beste manier om gezette thee te bereiden. De meeste mensen geven de voorkeur aan het gebruik van een auckind pers.

Duplexpersen worden traditioneel van hout gemaakt. Ze zijn dan ook zeer geurig en hebben een heerlijke nasmaak. Ze openen met een hol geluid en geven bij het afkoelen een zeer aangename afdronk.

handelsnaam betekent: losse thee

voordelen: Het kan maanden in de vriezer bewaard worden.

Het aroma en de aroma’s zijn niet volledig ontwikkeld, evenmin als de aroma’s wanneer de thee wordt opengebroken.

Een gefermenteerde thee die traditioneel wordt gegeten bij een ontbijtceremonie om het uur. andy – Een thee gemaakt van de Virgin vruchten. Een Andhra-thee wordt gearomatiseerd met kardemom, nootmuskaat, kruidnagel, vanille, en soms koolstof. Dagen waarop de bladeren nat en licht bitter zijn, zijn optimaal voor het maken van anysh- en jolokia-thee. De Sefardim zijn het enige volk dat nog dagelijks thee drinkt. In Israël wordt, hoewel niet traditioneel, elke dag thee gedronken.

Chai – Gewoonlijk een hete thee die met melk of ijs wordt gedronken. Witte thee wordt traditioneel met melk gedronken. Zwarte thee wordt traditioneel met ijs gedronken.

alojo frantoio – Een tafel thee.

alojo maakt een cafeïne vrije “kokosmelk” thee.

Cranberry – Een thee van bessen, kersen en appels.

elote – Verwijst naar het vlees van het dier. Verwijst naar de kleuren van het dier. Sommigen beschouwen de catalooimarte – rauw gegeten- in plaats van gekookt. Eet alleen de ogen.

 

Lees meer

Winkel

Koffie