Hoe kom ik van olijfhout af?

Olijfhouten planken

olijf

o hardhout

o donkere kers

o bleke honing eik

o rosewood,

over walnoot

over kastanje

o rosewood,

o Biologisch

Beslissen van de Solar SourceMost van de tijden zult u merken dat olijfhout is een sterke houtsoort. U zult merken dat het een korrelige textuur op het evenals een roodachtige tint aan het heeft. Veel leveranciers versiert het hout met een fineer dat geeft het een geweldige look. Het fineer kan ook worden gemaakt van verschillende soorten hout van dezelfde boom.

Als uw hout lichter gekeurd is dan het originele stuk, dan moet u het zorgvuldig laten onderzoeken om te zien of er geen zand of vuil op de achterkant van het hout zit. Als dit er niet is, dan is het hout gewoon fout omdat u het stuk niet kunt afwerken met de kleur die door het fineer is aangebracht. U kunt een chemisch afbijtmiddel gebruiken om het vuil te verwijderen. Daarna moet u de beits mengen met de beits en het oppervlak gelijkmatig afvegen. Hierna kunt u beginnen met het verzegelen van uw product totdat de kleur die u wilt is aangebracht.

Gebruik altijd een doordringende afdichtingskit, zodat de afwerking zich kan hechten aan het specifieke type afdichtingsmiddel dat u op het hout gebruikt. Gebruik geen waterafdichting, omdat dit de afwerking kan doen splijten.

Lees meer:
Handgemaakte tassen
Fairtrade tassen